Kategorier

Fjällräven Water Bag Vattenpåsar Vätska Att sälja med förlust,fjällräven ryggsäck svart,ny produkt

SEK294.16  SEK147.08Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: Fjällräven 001414
  • 5935 antal i lager
  • Fjällräven Water Bag Vattenpåsar Vätska Att sälja med förlust,fjällräven ryggsäck svart,ny produkt
Fjällräven Water Bag Vattenpåsar Vätska Att sälja med förlust,fjällräven ryggsäck svart,ny produkt_checkout
fjällräven stockholm outlet Fjällräven Vätska vattenpåsar , Fjällräven Water Bag Vattenpåsar Vätska Att sälja med förlust,fjällräven ryggsäck svart,ny produkt fjällräven fleece,garanti

Bekväm väska att bära vatten i, perfekt när du slagit läger ett kort avstånd från vattenkällan. Kan stå upprätt av sig själv på marken. Praktisk stänkskydd med kardborreknäppning förhindrar stänk när du bär vatten, och det hjälper också till att skydda innehållet från skräp när du sätter väskan ner. Rullar upp lätt och tar upp väldigt lite utrymme när den inte används. FN: s Blue är en av de mest synliga färger i alla typer av väder och terräng.
Specifikationer:
Vikt: 70 g
Yttermaterial: 70D 100% Polyamid

Fjällräven Water Bag har den officiella Fjällräven tillverkargarantin. Som en officiell Fjällrävenåterförsäljare, är alla våra friluftslivvaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På Fjällräven Stockholm rabatt, är vi dedikerade till att välja Vätskaprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Vattenpåsarvaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Beskrivning


Fjällräven - Vätska - Vattenpåsar

Copyright © 2018 www.ifantastis.com. Powered by ifantastis.com