0
Hem >>  IsbjÖrn >>  Barnkläder >>  Soft shell-jackor >>  IsbjÖrn Wind & Rain Block Soft Shell Jackor Very Berry Barnkläder Lila

Kategorier

IsbjÖrn Wind & Rain Block Soft Shell Jackor Very Berry Barnkläder Lila
Price: SEK1,154.77  SEK577.34Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: 806539
  • 8888 antal i lager
  • IsbjÖrn Wind & Rain Block Soft Shell Jackor Very Berry Barnkläder Lila
  • IsbjÖrn Wind & Rain Bloc 3l Softshell Soft Shell Jackor Swedish Blue Barnkläder Blå
  • IsbjÖrn Wind & Rain Block Soft Shell Jackor Dark Navy Barnkläder Blå

Vänligen välj:Antal

IsbjÖrn Wind & Rain Block Soft Shell Jackor Very Berry Barnkläder Lila_checkout
IsbjÖrn Wind & Rain Block Soft Shell Jackor Very Berry Barnkläder Lila
Detta är en 3 lagers softshell jacka, med ett membran inuti, som ger både vind och waterprofness samt en enastående eathability. Inne i jackan du har en borstad mjuk innerfoder för värme.
Materialet erbjuder fyra vägs stretch, vilket gör det bekvämt att bära när de är aktiva. Detta är en perfekt jacka för någon aktivitet eller årstid. Detaljer som bröstficka och ett tumgrepp, ger jackan en trevlig en ttitude och utomhus utseende.
Specifikationer:
Material: 3L Softshell, 100% polyester
Detaljer: Bluesign yttermaterial, BIONIC Finish Eco DWR
Vattentäthet 10,000 mm
Fuktpermeabilitet 10.000g / m2 / 24hrs
Teknik:
BIONI C FINIS H ECO:
Kommer att öppna nya perspektiv för klädbranschen. Med BIONIC FINISH ECO sällskap av Rudholm Group har lyckats utveckla vattenavvisande ytskikt som inte släpper flourorganic föreningar. Inom området hydrofoba efterbehandling, är detta en speciellt utvecklad ogical alternativ till säljbara flourcarbon produkter.
BLUESI GN:
Den oberoende Bluesign standarden är svaret på dramatiskt ökande efterfrågan på textilier som är mer hållbara och bättre för människor, företag och för planeten. Målet med bluesign är att länka leverantörer, tillverkare, återförsäljare och varumärken tillsammans för att främja en sund, ansvarsfull och lönsam textilindustri. Den Bluesign standarden är uppbyggd kring fem principer: resursproduktivitets, konsumentsäkerhet, luftutsläpp, utsläpp vatten och hälsa och säkerhet.

Älskar du skidor? Få din IsbjÖrn Wind & Rain Block och njut av dina fritidsaktiviteter med den säkerhet och det förtroendet som IsbjÖrn ger dig. Glöm inte att vi har ett brett utbud av Barnkläder för alla storlekar och väderförhållanden. För att kunna ge dig de mest effektiva skidormodellerna som möjligt, har de flesta av våra Soft shell-jackorvaror designats i samarbete med proffsen!
IsbjÖrn - Barnkläder - Soft shell-jackor, Färg: lila

You may also like...