0
Hem >>  IsbjÖrn >>  Barnkläder >>  Mössor >>  IsbjÖrn Wintercap With Fur Mössor Very Berry Barnkläder Lila

Kategorier

IsbjÖrn Wintercap With Fur Mössor Very Berry Barnkläder LilaIsbjÖrn Wintercap With Fur Mössor Very Berry Barnkläder Lila
Move your mouse over image or click to enlarge
IsbjÖrn Wintercap With Fur Mössor Very Berry Barnkläder Lila
Price: SEK530.12  SEK265.10Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: 806574
  • 8888 antal i lager
  • IsbjÖrn Wintercap With Fur Mössor Swedish Blue Barnkläder Blå
  • IsbjÖrn Wintercap With Fur Mössor Lemonade Barnkläder Grön
  • IsbjÖrn Wintercap With Fur Mössor Very Berry Barnkläder Lila

Vänligen välj:Antal

IsbjÖrn Wintercap With Fur Mössor Very Berry Barnkläder Lila_checkout
IsbjÖrn Wintercap With Fur Mössor Very Berry Barnkläder Lila
En varm och mysig vintermössa från 0 12 år den största storleken passar även föräldrarna, eftersom den är gjord stort och justerbar i ryggen. Locket är gjort av en bluesign certifierat 2L (skikt) material med ett membran på insidan, vilket ger en vattenpelare på 15.000 mm och mycket bra andnings på 15.000 gr / m2 / 24hrs.
Locket är vadderad med en mjuk och smidig 100% återvunnet stoppning, med hög värme i förhållande till vikten. Pälsen ger en mysig och bekväm logi, skyddar barnet från isande vind och snö.
Det isa stängningsanordning med kardborrband under hakan, vilket också gör det lätt att justera för en perfekt passform. På baksidan av locket finns en justerbar anordning, för att göra locket passar perfekt över huvudet. Sist men inte minst, är vattenavvisande yta (DWR) på yttermaterialet 100% flourcarbon fri.
Specifikationer:
Material: 2L membran, 15K / 15K, 100% Nylon, 155 g / m2
Detaljer: Bluesign yttermaterial, BIONIC Finish Eco DWR fuskpäls
Teknik:
BIONI C FINIS HECO:
Eill öppna nya perspektiv till kläder sector.With BIONIC FINISHECO sällskap av Rudholm Group har succeededin utveckla vattenavvisande ytskikt som inte släpper flourorganic compounds.In området hydrofoba efterbehandling, är detta ett speciellt utvecklat
ekologiskt alternativ till säljbara flourcarbon produkter.
BLUESI GN:
Den oberoende Bluesign standarden är svaret på dramatiskt ökande efterfrågan på textilier som är mer hållbara andbetter för människor, företag och för planeten. Målet med bluesign är att länka leverantörer, tillverkare, återförsäljare och varumärken tillsammans för att främja en sund, ansvarsfull och lönsam textilindustri. Den Bluesign standarden är uppbyggd kring fem principer: resurs produktivitet, konsumentsäkerhet, luftutsläpp, utsläpp vatten och hälsa och säkerhet.

Alla skidor produkter av kategorin Mössor har en hög tillverkarkvalitet och ser till även de allra minsta detaljerna. På IsbjÖrn bra produkt Sverige du finna hela Barnkläderproduktskatalogen från märket IsbjÖrn. Priset på IsbjÖrn Wintercap With Fur är 287.95 kr, med lägsta prisgaranti, säker betalning och effektiv leveransservice!
IsbjÖrn - Barnkläder - Mössor, Färg: lila