0
Hem >>  K2 >>  Hjälmar och skydd >>  Hjälmar herr >>  K2 Diversion Hjälmar Herr Black Och Skydd Svart

Kategorier

K2 Diversion Hjälmar Herr Black Och Skydd SvartK2 Diversion Hjälmar Herr Black Och Skydd Svart
Move your mouse over image or click to enlarge
K2 Diversion Hjälmar Herr Black Och Skydd Svart
Price: SEK1,553.67  SEK621.45Spara: 60% mindre
  • Artikelnr: 136105889
  • 8888 antal i lager
  • K2 Rival Hjälmar Herr Orange Och Skydd
  • K2 Stash Hjälmar Herr Red Och Skydd Röd
  • K2 Diversion Hjälmar Herr Lime Och Skydd Gul
  • K2 Phase Pro Hjälmar Herr Brick Och Skydd Röd
  • K2 Route Hjälmar Herr Orange Och Skydd

Vänligen välj:Antal

K2 Diversion Hjälmar Herr Black Och Skydd Svart_checkout
K2 Diversion Hjälmar Herr Black Och Skydd Svart
Bäst i klassen för passform, funktion och stil: K2 Diversion skidhjälm är här för att hålla dig skidåkning hela dagen. Avledning hjälm är den enda för män modell som erbjuder en hybrid konstruktion för att hålla det lätt men ändå mycket hållbara. Den vidarekoppling har Active Matrix ventilationssystemet för förbättrad kontroll av temperatur och luftflöde. Utöver att anpassa ventilation, användare få också en passform genom integrering av 360 K2dialed ™ Fit System. Komplett med en baslinje Audio System, har K2 Diversion din hjälm behov täcks.
Funktioner:
Dubbla aktiv matris Avluftning
360 K2Dialed ™ Fit System
tvättas Full Wrap Liner System
Nivå 3 Baseline Audio System
Specifikationer:
Audio Option: Baseline Audio
Fit System: 360 K2Dialed
Avluftning: Aktiva ventiler
Hjälm Konstruktion: Hybrid
Vikt: 430g
Teknologi:
FULL WRAP LINER: Detta full täckning, tvättbar liner vaggor tätt huvudet, skapar oöverträffad passform en K2 hjälm. Fodret har en krona mesh som transporterar fukt och andas för att förhindra överhettning. Full Wrap Liner System är sömlöst integrerad med både vår standard och 360 K2dialed ™ kan förses med system och K2 Baseline Audio, skapar den ultimata användarupplevelse. Det finns inga luckor, vilket innebär en bättre passform och förbättrad komfort.
ACTIVE MATRIX avluftning: aktiv matris Avluftning kan du reglera luftflödet av hjälmen ventilationssystem med touch av fingret. Styra stora ventiler med minimal ansträngning resulterar i överlägsen stil och funktion som kan justeras i farten. Klimatkontroll med luckan på en strömbrytare.
HYBRID: Denna unika konstruktion har det bästa av både mögel och Hard Shell konstruktioner. Den primära I Mold konstruktion gör hjälmen otroligt lätt, medan den sekundära Hard Shell tillåter övre för mer avancerade aktiv matris Avluftning ™ och ökad hållbarhet.
360 K2DIALED FIT SYSTEM ™: En utveckling av K2dialed Fit System ™, ger den nya 360 K2dialed Fit System ™ enastående anpassning. En webbdesign som är integrerad i textilfodret ger maximal komfort och en säker passform. Tack vare mer jämnt fördelat tryck, den helt nya 360 K2dialed Fit System ™ eliminerar oönskade tryckpunkter, oavsett din huvudform.
GRUNDLÄGGANDE AUDIO: K2 Baseline Ljudanläggning sömlöst ansluter dig med din mobiltelefon eller mediaspelare. Ljudsystemet levereras förinstallerat i Baseline Audio Öronkuddar. Högtalarhuset skapar en minimal, låg profil stuvning så att du inte kommer att märka högtalarna om musiken spelar. Om du hellre vill åka utan högtalarna installerade, kan de lätt avlägsnas från öronkuddar. Med en löstagbar sladd och en helt ny på sladd ljudstyrenheten för att initiera på språng paus / play och svara / lägga på funktioner, är din mediaenhet bokstavligen till hands.
Blå tand kompatibel: Alla K2 hjälmar är nu kompatibelt med Outdoor Tech® Blue Tooth ljudsystem, samt andra eftermarknaden ljudalternativ.

K2 Diversion har den officiella K2 tillverkargarantin. Som en officiell K2återförsäljare, är alla våra skidorvaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På K2 återförsäljare online Sverige, är vi dedikerade till att välja Hjälmar och skyddprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Hjälmar herrvaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.
K2 - Hjälmar och skydd - Hjälmar herr, Färg: svart